Pentru ce e resortul Fluture?

Fluture: Toate saltelele cu resort au o slăbiciune și acestea sunt laturile lor!

Dacă la mijlocul blocului de resort toate arcurile sunt puternic unite unul cu altul și au o susținere suficientă, atunci arcurile amplasate prin laturile blocului de resort, nu au destulă susținere. În rezultat, laturile saltelei repede se deformează și se întind. Ca consecință, salteaua repede își pierde forma și se uzează.

La producerea saltelelor ”Sladki son” în Chișinău, se utilizează cele mai moderne tehnologii și inovații. De aceea în afară de carcasa euro standart din spumă poliuretanică, forțarea laturilor saltelei se efectuează cu ajutorul resortului special, numit FLUTURE.

Resortul Fluture în Chișinău se fixează sigur pe perimetrul întregului bloc de resort cu ajutorul instrumentului special și nu permite ca laturile saltelei să se întindă sub greutate. Aceasta, la rândul său, aduce la aceea că salteaua perfect își păstrează forma și în rezultat servește mai mult timp.

Pentru exemplu am efectuat un experiment: pe marginea blocului de resort am pus haltere cu greutatea de 10 kg. Pe fotografia de mai jos se vede bine că în locul, unde blocul de resort nu este întărit, se observă deformarea mai mult de 50%. În acea parte, unde blocul de resort este întărit cu resortul Fluture, deformarea este minimă!

CONCLUZIE: Instalarea resortului Fluture în saltea e, de fapt, cel mai important proces tehnologic în producerea saltelelor, care permite de întărit eficient laturile saltelei, de păstrat forma ei și de prelungit termenul de exploatare. Și în final, de economisit mijloacele Dumneavoastră.